Cursussoftware

Cursussoftware

Cursussoftware voor opleiders en interne opleidingsacademie. Bent u op zoek naar een complete cursussoftware dan kunnen wij u hiermee helpen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat voor u belangrijk is. Met onze cursussoftware heeft u grip en bespaart u minimaal 16 uur per week. Online inschrijven via de website is met deze cursussoftware gewoon mogelijk. De software zit boordevol handige tools om foutloos te werken en verbeterd u de dienstverlening naar uw cursisten.

Met ons pakket heeft u toegang tot alle mogelijkheden zonder dat u hiervoor telkens modules moet kopen. Bij ons weet u waar u aan toe bent. Wij houden van transparantie en onze helpdesk is telefonisch bereikbaar.

Onze klanten die werken met onze cursussoftware zijn uitermate tevreden en hebben ons gekozen op basis van functionaliteiten en de lage prijs.

Inschrijven, rapportage, factureren, roosteren, en het genereren van alle denkbare documenten. Werkelijk alles wat u nodig hebt op uw cursusadministratie zit in onze cursussoftware.Onze voordelen van de opleidingssoftware:

Tijdbesparend
Zeer gebruiksvriendelijk
Complete software