innovationsoft

Optimaliseer de Kledinguitgifte binnen uw Bedrijf met Onze KMS Software.

Bent u op zoek naar een efficiƫntere manier om de kledinguitgifte binnen uw bedrijf te beheren en te stroomlijnen? Onze geavanceerde KMS (Kleding Management Software) biedt de perfecte oplossing. Met onze software kunnen uw werknemers eenvoudig de benodigde kleding bestellen, gebaseerd op een vastgesteld budget of bestellimieten.

Bovendien kunnen eventuele maatafwijkingen nauwkeurig worden vastgelegd. Door het accorderen van orders door afdelingschefs, krijgt u maximaal inzicht en kunt u aanzienlijk besparen op uw kledinguitgaven. Lees verder om te ontdekken hoe onze KMS software uw bedrijf kan transformeren.

Stroomlijn het Bestelproces

Met onze KMS software wordt het bestellen van kleding een fluitje van een cent voor uw werknemers. Ze kunnen eenvoudig inloggen op het systeem en de kleding bestellen die speciaal voor hen is geselecteerd. Door het instellen van een vast budget of bestellimieten zorgt u ervoor dat de uitgaven onder controle blijven. Dit stelt uw werknemers in staat om verantwoorde keuzes te maken bij het bestellen van kleding, terwijl u de totale kosten beheert.

Nauwkeurige Maatafwijkingen Registreren

Wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde maat heeft. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze KMS software de mogelijkheid biedt om maatafwijkingen nauwkeurig vast te leggen. Werknemers kunnen hun maatgegevens invoeren, zodat de bestelde kleding perfect past. Dit voorkomt onnodige retourzendingen en verhoogt de tevredenheid van uw werknemers.

Accorderen door Afdelingschefs

Om ervoor te zorgen dat alle bestellingen binnen uw bedrijf in lijn zijn met de gestelde richtlijnen, hebben we een functie ingebouwd waarmee afdelingschefs de orders kunnen accorderen. Hierdoor behoudt u de controle over het bestelproces en heeft u een volledig overzicht van de bestellingen die worden geplaatst. Dit helpt u om inzicht te krijgen in het kledinggebruik binnen uw organisatie en stelt u in staat om eventuele ongewenste uitgaven te voorkomen.

Maximaal Inzicht en Kostenbesparingen

Met onze KMS software heeft u maximaal inzicht in de kledinguitgifte binnen uw bedrijf. U kunt rapporten genereren om trends en patronen te identificeren, waardoor u beter kunt plannen en budgetteren. Door de bestellingen te stroomlijnen, maatafwijkingen te minimaliseren en het accorderen van orders toe te passen, kunt u aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. U zult versteld staan van hoeveel geld u kunt besparen door een geoptimaliseerd kledinguitgiftesysteem.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een manier om de kledinguitgifte binnen uw bedrijf beter te stroomlijnen en kosten te besparen, dan is onze KMS software de oplossing die u nodig heeft.

Met eenvoudig bestelproces, de mogelijkheid om maatafwijkingen vast te leggen en de functie voor het accorderen van orders, bieden wij u een complete oplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze KMS software uw bedrijf kan transformeren.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.kms-software.nl

Scroll naar boven