MEER MOGELIJKHEDEN

Profiteer van een compleet softwarepakket

We begrijpen precies wat u verwacht van cursusadministratiesoftware. U wilt een overzichtelijk planbord met alerts, zodat u weet wat er speelt. Een taakoverzicht als handig geheugensteuntje voor uzelf en uw collega’s. Stamgegevens die u maar één keer hoeft in te voeren. Een koppeling met uw website voor optimaal gemak. Een praktische facturatiemogelijkheid, ook voor intern doorbelasten. En natuurlijk managementinformatie die direct inzichtelijk is.

CAS van Innovationsoft biedt u al deze mogelijkheden in één compleet softwarepakket. U hoeft dus geen extra modules bij te kopen. Sterker nog: u kunt standaard profiteren van een geïntegreerd CRM-systeem en een webshop!

De voordelen

Alles in één softwarepakket
U hoeft geen extra modules te kopen
Cursusadministratie, CRM én webshop
Cursusadministratie software

Cursusadministratie software


De basisfunctionaliteit van CAS is de cursusadministratie-software. Al uw wensen en eisen zijn hierin opgenomen, zodat de software precies zo werkt als u wilt.

Meer informatie
CRM-systeem

CRM


Dankzij het geïntegreerde CRM-systeem kunt u van al uw leads, prospects en klanten alle gewenste informatie inzien. Dat scheelt u veel tijd en levert u geld op.

Meer informatie
Webshop en cursusadministratie software

Webshop


Zou het niet handig zijn als u een webshop kunt inrichten waar uw cursusaanbod op te vinden is en waar deelnemers zich kunnen inschrijven? Die mogelijkheid is er met CAS.

Meer informatie